V. Gio Gierdharie

Drone Operator / Pilot / Video Operator / Video-editor

 

Gio is de drijvende kracht achter V. Double G. Drones. Zijn passie voor cinematografie en muziek zijn er al vanaf zijn geboorte. Maar na het verdiepen in de Amerikaanse manier van filmen en editen, is hij van zijn passie zijn beroep gaan maken. Hij is de opleiding van Parker Walbeck gaan volgen. Dat is een toonaangevende expert op het gebied van filmen, editen en alle technische aspecten die daarbij komen kijken.

Omdat Drone beelden momenteel niet meer weg te denken zijn in video’s, heeft hij ook de studie voor Drone piloot gevolgd (ROC-light) En heeft deze in 2018 met succes afgerond (theorie en praktijk met een 9.3 behaald ). Momenteel houdt hij zijn kennis up-to-date met diverse tutorials en cursussen, waarvan Drones Photo & Cinema Pro de meest recente is. Uiteindelijk is hij een volwaardige gecertificeerde Drone-Operator / Pilot geworden / Cinematographer met drones en grond camera’s. Gio is al actief geweest in verschillende landen zoals Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Denemarken, Duitsland, België en Nederland.

Certificaten

Drone Photo & Cinema Pro Workshop
Certificaat vliegvaardigheidstoets
Theorie examen

Ons team

Onze standpunten

Leadership

Planning

Out-of-the-box thinking

Cinematography

Efficiënt

119 vlieguren

180 frames (slow-motion)

1 week levertijd

Creativiteit

Meedenkend

Sound design

Geen onderscheid

6K beelden

Kwaliteit voor kwantiteit

Social media plan

Denken in oplossingen

Behendig

Helpen met netwerk uitbreiding

De diensten van V. Double G. Drones

Wij laten ons graag uitdagen om uw wensen en ideeën uit te werken. V. Double G. Drones is inzetbaar voor de volgende videoproducties:
Vastgoed (Real Estate)
Bedrijfsvideo’s
Muziek videoclips
Drone foto/video cinematography
Lifestyle

Cinematografische 5K beelden

Onze apparatuur is uitgerust met onder andere de DJI Mavic 2 Pro. Deze professionele drone neemt beelden in 4K kwaliteit met 30 frames per seconde en heeft een camera met een 10-Bit Color Profile, D-Log. De drone biedt ook de mogelijkheid om in Full HD 1080p op te nemen met maar liefst 120 frames per seconden. Dit maakt het mogelijk om ook slow motion opnames te maken.

Afspraak inplannen

Plan snel een kennismakingsgesprek in voor een kwalitatieve drone video.