Onze Werkwijze

Hoe wij te werk gaan
Voordat we aan de slag gaan met het maken van uw dronevideo, vinden er en aantal stappen vooraf plaats. Deze stappen leggen we uit op deze pagina.

1. Kennismaking

Bij interesse maken we een afspraak voor een oriënterend gesprek. Dat kan telefonisch, maar onze voorkeur gaat uit naar een persoonlijk gesprek met een kop koffie. Daarin bespreken we het script en de planning. Ook is het belangrijk dat we bespreken waar en wanneer er gefilmd gaat worden. Dan gaat ons echte werk beginnen.

2. Offerte

Na het kennismakingsgesprek stellen we een debriefing op met alle punten die we hebben besproken. Deze debriefing sturen we samen met een offerte per e-mail naar u toe. We vinden het namelijk belangrijk dat u een duidelijk overzicht ontvangt van de gewenste inhoud en prijs van de diensten. We verwachten dan ook snel een reactie per mail van u terug.

3. Akkoord geving en start productie

Na akkoord zal er gefilmd worden op locatie. Na het filmen zal de helft van het bedrag meteen afgerekend worden door middel van pin of contante betaling. De andere helft wordt bij akkoord geving van de final edit gefactureerd, voordat het wordt overgedragen.

4. Opnames op locatie

Door een videoverbinding op een externe tablet kunt u meekijken als u daar geïnteresseerd in bent. Maar wist u ook dat de boodschap via video veel beter aankomt? Het komt dus niet uit de lucht vallen dat in 2019 zo’n 85% van het internetverkeer uit video zal bestaan.

Afspraak inplannen

Plan snel een kennismakingsgesprek in voor een kwalitatieve drone video.


Afspraak inplannen

Plan snel een kennismakingsgesprek in voor een kwalitatieve drone video.


×

Goedendag.

Klik onderstaand om een WhatsApp gesprek te beginnen. Wij zijn ook bereikbaar via info[at]vdoublegdrones.nl

×